بنر  1
بنر  1

دستور تهیه کوفته بادمجان، لذیذ با طعم بی نظیر

بدون دیدگاه

کوفته بادمجان


کوفته های بادمجانی نرم ، معطر و گیاهی  علاوه بر خوش طعم بودن، بسیار سبک هستند و نیازی به استفاده از چربی در پخت و پز ندارند.
قبل از ذکر مواد تشکیل دهنده و فرآیند آماده سازی، چیزهای بیشتری در مورد بادمجان، این سبزی با خواص متعدد ذکر می کنیم.

 

ارزش غذایی بادمجان
Solanum melongena L. که معمولاً به آن "بادمجان" می گویند، یک گیاه گلدان دو لپه ای از خانواده Solanaceae است. احتمالا بومی جنوب و شرق آسیا است.
برای 92٪ آن را آب، 3.4٪ فیبر، و بقیه شامل پروتئین، قندها و ردپایی از چربی است.
بادمجان کم کالری است و برای 100 گرم تنها 24 کالری دارد.
بادمجان منبع ارزشمندی از مواد معدنی به ویژه از جمله پتاسیم، منیزیم و کلسیم، و همچنین مس، روی، آهن و فسفر است.
سرشار از ویتامین هایی مانند A، B1، B2، B3، B5، B6، C، E و K است و همچنین حاوی آلانین، آرژنین، سیستین و تیروس، گلیسین و فنیل آلانین است.

 

خواص بادمجان
بادمجان ها به دلیل وجود پتاسیم فراوان، یک عملکرد تصفیه کننده و تخلیه کننده مهم دارند.
این یک منبع مفید برای سلامت استخوان است زیرا سرشار از آهن و کلسیم است.
فواید زیادی برای دستگاه گوارش به همراه دارد. فیبر موجود به ویژه در قسمت بیرونی بادمجان به حرکت روده کمک می کند و با یبوست و یبوست شکمی مقابله می کند و یک متحد معتبر در تنظیم کورتیزول است.
در برخی از کشورها، بادمجان اغلب به عنوان یک ملین طبیعی در موارد یبوست استفاده می شود.
همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی و فواید بی شماری برای سیستم قلبی عروقی است.

 

مواد لازم :

•    2 عدد بادمجان بزرگ (260 گرم پخته)
•    1 عدد تخم مرغ
•    70 گرم نان
•    10 گرم روغن زیتون فوق بکر
•    10 گرم پارمزان
•    100 میلی لیتر شیر
•    فلفل
•    نمک
•    سیر به صورت پودر
•    20 گرم جو دوسر
•    20 گرم آرد سوخاری

 

دستور تهیه :

1.    بادمجان ها را بشویید و مکعبی ریز کنید و در مایکروویو 900 وات به مدت 12 دقیقه یا در تابه 50 میلی لیتری بپزید تا نرم شود.
2.    نان را برش دهید و برش ها را در کاسه شیر خیس کنید.
3.    پس از سرد شدن بادمجان ها را در ظرفی بریزید و تخم مرغ، ادویه، نمک، پارمزان، روغن و در آخر نان را که خوب فشرده شده است، اضافه کنید.
4.    2/3 از مخلوط را با همزن دستی مخلوط کنید.
5.    بلغور جو دوسر و آرد سوخاری را اضافه کنید.
6.    سطح کاسه را با نایلون بپوشانید و حداقل 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
7.    مواد  را فرم دهید و در تابه نچسب دو طرف آن را (هر طرف 3 دقیقه) بپزید.

 

 

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها