بنر  1
بنر  1

طرز تهیه پنکیک سبوس دار

بدون دیدگاه

پنکیک سبوس دار

مواد لازم :

1 فنجان آرد گندم کامل* (1 فنجان آرد جو دوسر در صورت بدون گلوتن)
1  قاشق غذاخوری سبوس برنج
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 فنجان شیر بادام وانیلی شیرین نشده
2 عدد موز رسیده له شده
1 ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک

 


*برای پنکیک های پر پروتئین، 1 فنجان آرد را با 2 پیمانه پودر پروتئین و 1/2 فنجان آرد گندم کامل جایگزین کنید.
افزودنی های اضافی برای امتحان: زغال اخته، گردو، چیپس شکلات تلخ، کره بادام یا بادام زمینی

 

طرز تهیه :

1.    موزها را در یک کاسه کوچک له کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه جداگانه آرد، سبوس ، بکینگ پودر، نمک، شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. موز را داخل آن بریزید. خمیر باید کمی گلوله باشد، این به شما پنکیک‌های با پف بیشتر و ضخیم‌تری می‌دهد!
2.    ¼ فنجان از خمیر را برای هر پنکیک روی یک تابه یا تابه گرم شده (به خوبی با اسپری پخت نچسب پوشانده شده) بریزید. پنکیک ها را برای حدود 2 تا 3 دقیقه در هر طرف بپزید (حباب های کوچک باید ظاهر شوند و قبل از برگرداندن لبه ها باید طلایی شوند). پنکیک ها را  با میوه های تازه، کره آجیل یا شربت افرا تزیین کنید و لذت ببرید!

 

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها